Kurs

Publicerad

(Uppdaterad )

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Viinikoulu

Fr.o.m.

3 sp

Online
Miten valko-, puna-, rosé ja kuohuviini valmistetaan? Miten viinin valmistusprosessi vaikuttaa viinin makuun ja laatuun? Millaisia ovat viinin laatuluokitukset? Millaisia ovat viinin valmistuksen ympäristövaikutukset? Miten viiniä maistellaan ja arvioidaan? Miten ruokaa ja viiniä yhdistetään?

Tilläggsuppgifter och anmälan

Pris och anmälningstid

Kontrollera informationen på högskolans webbsida

Gå till högskolans webbplats(Öppnas i en ny flik)

Detaljerad information:

Utbildningsområden

Tjänstebranschen

Omfattning

3 sp

1 del

Kod

AV00ET50

Arrangör

Sydöstra Finlands yrkeshögskola

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu