Kurs
Publicerad
(Uppdaterad )
Turun yliopisto
Elintarviketekniikka - teoria
4 sp
På plats
Elintarviketekniikan perusasiat sisältäen mm. puhdistus- ja erotusteknologiat, ekstruusio, entsyymit, fermentaatio. Pääpiirteet elintarvikkeiden koostumuksesta, laatutekijöistä sekä ravitsemuksesta ja miten elintarvikkeiden prosessointi vaikuttaa näihin.
YK:n kestävän kehityksen tavoitteista kurssin sisällöt liittyvät mm. ruokaturvaan ja ravitsemukseen (tavoite 2), terveyteen ja hyvinvointiin (tavoite 3), ympäristöystävällisiin teknologioihin (tavoite 9), luonnonvarojen kestävään käyttöön (tavoitteet 12 ja 14) ja ilmastotekoihin (tavoite 13).
Tilläggsuppgifter
Opintojakso kuuluu sivuaineopintoihin.
Opinto-oikeus on voimassa opetuksen keston ja opintosuoritusten ajan.
Tutustu opintojen esittelyyn ja ohjeisiin ennen ilmoittautumista: Elintarviketekniikan opinnot avoimessa yliopistossa.(Öppnas i en ny flik)
Opinto-oikeus on voimassa opetuksen keston ja opintosuoritusten ajan.
Tutustu opintojen esittelyyn ja ohjeisiin ennen ilmoittautumista: Elintarviketekniikan opinnot avoimessa yliopistossa.(Öppnas i en ny flik)
Tilläggsuppgifter och anmälan
Pris och anmälningstid
Kontrollera informationen på högskolans webbsida
Detaljerad information:
Tidpunkt
Utbildningsområden
Teknik
Omfattning
4 sp
1 del
Kod
AAE198
Lärandemål
Studiematerial