Kurs

Publicerad

(Uppdaterad )

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Ruokakulttuuri

Fr.o.m.

5 sp

Opintojakson sisältöjä ovat: Ruokakulttuurin kansainvälinen kehitys, Suomalainen ruokakulttuuri, Ruokakäyttäytyminen ja ruoan valintaan vaikuttavat tekijät, Ruokatrendit muuttuvassa yhteiskunnassa, Vieraanvaraisuuden ja palveluosaamisen perusteet.

Tilläggsuppgifter och anmälan

Pris och anmälningstid

Kontrollera informationen på högskolans webbsida

Gå till högskolans webbplats(Öppnas i en ny flik)

Detaljerad information:

Utbildningsområden

Tjänstebranschen

Omfattning

5 sp

1 del

Kod

HOS002RR1A

Arrangör

Haaga-Helia yrkeshögskola

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Tilläggsuppgifter

avoinamk@haaga-helia.fi

+358294470108