Kurs
Publicerad
(Uppdaterad )
Helsingin yliopisto
Livsmedelslagstiftning och –tillsyn
3 sp
Online
Grundstudier
Suomen (Euroopan) elintarvikelainsäädäntö ja sen keskeiset periaatteet, elintarvikevalvonnan eri vastuualueet, kemiallinen ja mikrobiologinen elintarviketurvallisuus sekä elintarviketuotantoon liittyvät säädökset laadusta, vastuullisuudesta ja etiikasta.
Tilläggsuppgifter
Livsmedelslagstiftning och –tillsyn, . period
Hur du avlägger
Tilläggsuppgifter och anmälan
Pris och anmälningstid
Kontrollera informationen på högskolans webbsida
Detaljerad information:
Tidpunkt
Utbildningsområden
Lant- och skogsbruk
Omfattning
3 sp
1 del
Kod
ETK-131
Förkunskapskrav
Lärandemål
Studiematerial
Tilläggsuppgifter