Kurs

Publicerad

(Uppdaterad )

Helsingin yliopisto

Livsmedelsteknologis grunder

2 sp

Online
Grundstudier

Elintarvikkeiden säilyvyyteen vaikuttavat tekijät. Tärkeimmät elintarvikeprosessit ja yksikköoperaatiot sekä niiden vaikutus elintarvikkeiden laatuun ja säilyvyyteen. 

Tilläggsuppgifter

Livsmedelsteknologis grunder, 1. period

Tilläggsuppgifter och anmälan

Pris och anmälningstid

Kontrollera informationen på högskolans webbsida

Gå till högskolans webbplats(Öppnas i en ny flik)

Detaljerad information:

Tidpunkt

Utbildningsområden

Lant- och skogsbruk

Omfattning

2 sp

3 delar

Kod

ETK-111

Arrangör

Helsingfors universitet

Helsingin yliopisto

Tilläggsuppgifter

avoin-student@helsinki.fi

Ingår i temana:

Hållbar utveckling och tillväxt