Kurs

Publicerad

(Uppdaterad )

Helsingin yliopisto

Mat 1.0 webbkurs

Fr.o.m.

2 sp

Börja med en gång
Online
Grundstudier

1. Livsmedelssystem, 2. Matproduktion, 3. Livsmedel, 4. Ingredienser och deras reaktioner, 5. Processning, 6. Näring, 7., Livsmedelsekonomi och konsumtion och 8. Studier och yrken inom livsmedelsbranschen.

Välj den studieform som passar dig bäst:

Tilläggsuppgifter och anmälan

Pris och anmälningstid

Kontrollera informationen på högskolans webbsida

Gå till högskolans webbplats(Öppnas i en ny flik)

Detaljerad information:

Utbildningsområden

Lant- och skogsbruk

Omfattning

2 sp

2 delar

Kod

ETK-011

Arrangör

Helsingfors universitet

Helsingin yliopisto

Tilläggsuppgifter

avoin-student@helsinki.fi

Ingår i temana:

Välmående och hälsa