Publicerad
(Uppdaterad )
Helsingin yliopisto
Verkko-opetus, Ruoka 1.0 verkkokurssi
Kurssilla tutustut elintarviketieteiden sisältöihin muun muassa ruokajärjestelmän, ruoantuotannon, ravitsemuksen ja kestävyyden näkökulmista.
Nätundervisning
2 sp
Tidsschema
Kontrollera informationen på högskolans webbsida
Anmälan eller ansökan till kurs
Avsatt tid för studier
Beskrivning
ÖU: Deltagande i undervisningen, ÖU: Kost 1.0 webbkurs
Arbetssätt
* * *
Verkkokurssi on auki 15.8.2024-31.7.2025.
Voit suorittaa kurssin omassa aikataulussasi 15.8.2024-31.7.2025 välisenä aikana. Kurssi suoritetaan itsenäisesti MOOC -kurssialueella. Linkin kurssialueelle löydät tämän kurssisivun kohdasta Linkit.
Tällä kurssilla et tarvitse Helsingin yliopiston käyttäjätunnusta. Käyttäjätunnusta ei myönnetä MOOC-kurssien osallistujille.
Jos olet Helsingin yliopiston tutkinto-opiskelija, kirjaudu kurssialueelle HY käyttäjätunnuksellasi.
* * *
Tilläggsuppgifter och anmälan
Pris och anmälningstid
Kontrollera informationen på högskolans webbsida
Detaljerad information:
Tidpunkt
Utbildningsområden
Naturvetenskap
Undervisningsspråk
Finska
Lärare
Marina Heinonen, ansvarig lärare
Tilläggsuppgifter
avoin-student@helsinki.fi