Nätundervisning

Publicerad

(Uppdaterad )

Helsingin yliopisto

Verkko-opetus, Ruoka 1.0 verkkokurssi

Kurssilla tutustut elintarviketieteiden sisältöihin muun muassa ruokajärjestelmän, ruoantuotannon, ravitsemuksen ja kestävyyden näkökulmista.

Nätundervisning

2 sp

Börja med en gång
OnlineDeltagande i undervisningen

Tidsschema

Kontrollera informationen på högskolans webbsida

Anmälan eller ansökan till kurs

Avsatt tid för studier

Beskrivning

ÖU: Deltagande i undervisningen, ÖU: Kost 1.0 webbkurs

Arbetssätt

* * *

Verkkokurssi on auki 15.8.2024-31.7.2025.

Voit suorittaa kurssin omassa aikataulussasi 15.8.2024-31.7.2025 välisenä aikana. Kurssi suoritetaan itsenäisesti MOOC -kurssialueella. Linkin kurssialueelle löydät tämän kurssisivun kohdasta Linkit.

Tällä kurssilla et tarvitse Helsingin yliopiston käyttäjätunnusta. Käyttäjätunnusta ei myönnetä MOOC-kurssien osallistujille.

Jos olet Helsingin yliopiston tutkinto-opiskelija, kirjaudu kurssialueelle HY käyttäjätunnuksellasi.

* * *

Tilläggsuppgifter och anmälan

Pris och anmälningstid

Kontrollera informationen på högskolans webbsida

Gå till högskolans webbplats(Öppnas i en ny flik)

Detaljerad information:

Tidpunkt

Utbildningsområden

Naturvetenskap

Undervisningsspråk

Finska

Arrangör

Helsingfors universitet

Helsingin yliopisto

Lärare

Marina Heinonen, ansvarig lärare

Tilläggsuppgifter

avoin-student@helsinki.fi

Ingår i temana:

Välmående och hälsa