Distansundervisning

Publicerad

(Uppdaterad )

Helsingin yliopisto

Elintarviketeknologian perusteet, Distansundervisning, Distansundervisning

Miten elintarvikkeita prosessoidaan ja miten se vaikuttaa niiden säilyvyyteen? Mitkä tekijät vaikuttavat elintarvikkeiden ominaisuuksiin ja aistittavaan laatuu…

Distansundervisning

2 sp

OnlineDeltagande i undervisningen

Tidsschema

Anmälan eller ansökan till kurs

Avsatt tid för studier

Beskrivning

Deltagande i undervisningen, Livsmedelsteknologis grunder

Arbetssätt

* * *

Luennot välitetään reaaliaikaisesti Zoomissa. Luentojen osoitteet ilmoitetaan kurssin verkko-oppimisympäristö Moodlessa. Luennot tallennetaan.

Tentit Moodlessa.

Ensimmäinen tentti on viimeisellä luentokerralla. Muut tenttipäivät: la 29.11.2025 klo 10-12 ja to 15.1.2026 klo 17-19.

* * *

Tilläggsuppgifter och anmälan

Pris

30 €

Anmälan

Gå till högskolans webbplats(Öppnas i en ny flik)

Detaljerad information:

Tidpunkt

Utbildningsområden

Naturvetenskap

Undervisningsspråk

Finska

Arrangör

Helsingfors universitet

Helsingin yliopisto

Lärare

Kirsi Mikkonen, ansvarig lärare

Kirsi Jouppila, lärare

Mari Sandell, lärare

Pekka Varmanen, lärare

Tilläggsuppgifter

avoin-student@helsinki.fi

Ingår i temana:

Hållbar utveckling och tillväxt