Publicerad
(Uppdaterad )
Helsingin yliopisto
Elintarviketeknologian perusteet, Distansundervisning, Distansundervisning
Miten elintarvikkeita prosessoidaan ja miten se vaikuttaa niiden säilyvyyteen? Mitkä tekijät vaikuttavat elintarvikkeiden ominaisuuksiin ja aistittavaan laatuu…
Distansundervisning
2 sp
Tidsschema
Anmälan eller ansökan till kurs
Avsatt tid för studier
Beskrivning
Deltagande i undervisningen, Livsmedelsteknologis grunder
Arbetssätt
* * *
Luennot välitetään reaaliaikaisesti Zoomissa. Luentojen osoitteet ilmoitetaan kurssin verkko-oppimisympäristö Moodlessa. Luennot tallennetaan.
Tentit Moodlessa.
Ensimmäinen tentti on viimeisellä luentokerralla. Muut tenttipäivät: la 29.11.2025 klo 10-12 ja to 15.1.2026 klo 17-19.
* * *
Tilläggsuppgifter och anmälan
Pris
30 €
Anmälan
Detaljerad information:
Tidpunkt
Utbildningsområden
Naturvetenskap
Undervisningsspråk
Finska
Lärare
Kirsi Mikkonen, ansvarig lärare
Kirsi Jouppila, lärare
Mari Sandell, lärare
Pekka Varmanen, lärare
Tilläggsuppgifter
avoin-student@helsinki.fi