Kurs

Publicerad

(Uppdaterad )

Helsingin yliopisto

Livsmedelslagstiftning och –tillsyn

3 sp

Online
Grundstudier

Suomen (Euroopan) elintarvikelainsäädäntö ja sen keskeiset periaatteet, elintarvikevalvonnan eri vastuualueet, kemiallinen ja mikrobiologinen elintarviketurvallisuus sekä elintarviketuotantoon liittyvät säädökset laadusta, vastuullisuudesta ja etiikasta.

Tilläggsuppgifter

Livsmedelslagstiftning och –tillsyn, . period

Tilläggsuppgifter och anmälan

Pris och anmälningstid

Kontrollera informationen på högskolans webbsida

Gå till högskolans webbplats(Öppnas i en ny flik)

Detaljerad information:

Tidpunkt

Utbildningsområden

Lant- och skogsbruk

Omfattning

3 sp

1 del

Kod

ETK-131

Arrangör

Helsingfors universitet

Helsingin yliopisto

Tilläggsuppgifter

avoin-student@helsinki.fi

Ingår i temana:

Hållbar utveckling och tillväxt