Podcast

Publicerad

(Uppdaterad )

Helsingin yliopisto

Valmisruoat, lisäaineet, sokeri – mitä ruoasta ja ravitsemuksesta pitäisi tietää? (Tiedekulma podcast)

Ruokaan ja syömiseen liittyy monenlaisia myyttejä ja väärinkäsityksiä. Hiljattain julkaistut uudet ravitsemussuositukset herättivät paljon keskustelua ja jopa raivoa. Millaista on tutkimustieto suositusten takana? Mitä asiantuntijat sanovat valmisruoista, lisäaineista, sokerista ja erilaisista dieeteistä? Mitä tiedetään geenien ja ravitsemuksen yhteydestä?

Podcast

4.5.2025

Börja med en gång
Online

MTV Uutisten terveystoimittaja Nelli Hyttisen johdolla tutkittua tietoa ruoasta tarjoilevat professorit Mikael Fogelholm ja Marina Heinonen sekä yliopistonlehtori ja dosentti Tiina Jääskeläinen Helsingin yliopistosta. Podcast on nauhoitettu Tiedekulmassa Helsingin yliopiston ja MTV Uutisten järjestämässä Hyvä paha ruoka -tapahtumassa 24.4.2025. Katso keskustelu videona: youtu.be/izvwlQe4TvM

LYSSNA(Öppnas i en ny flik)

Förtydligande information

Språk

Finska

Utbildningsområden

Hälsovård och välfärd

Författare

Helsingin yliopiston Tiedekulma