Podcast

Publicerad

Hämeen ammattikorkeakoulu

Jakso 2: Luomun merkitys HAMK Mustialan opiskelijaravintolassa

Jaksossa keskustellaan luomun ja lähiruoan merkityksestä ja roolista Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan opiskelijaravintolassa.

Podcast

1.1.2025

Börja med en gång
Online

Ruuantuotannon äärellä -podcastsarjan 2. jaksossa lehtori Jukka Korhonen haastattelee ruokapalveluvastaava Sari Mattilaa luomun ja lähiruuan merkityksestä ja roolista Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan opiskelijaravintolassa. Podcastissa pohditaan raaka-aineiden saatavuutta, hintaa ja opiskelijoiden odotuksia. Haastattelussa esitetään toiveita lähialueen raaka-ainetuotannon kehittämiseksi. Jakso on tuotettu osana Tulevaisuuden maanviljelijät -hanketta.

LYSSNA(Öppnas i en ny flik)

Förtydligande information

Språk

Finska

Utbildningsområden

Lant- och skogsbruk

Längd

7 min

Författare

Jukka Korhonen

Jukka Korhonen

Tillöggsuppgifter

Jakson suomenkielinen tekstivastine: https://www.hamk.fi/tietoa-meista/ajankohtaista/hamkin-podcastit/ruuantuotannon-aarella/