Kurssi

Julkaistu

(Päivitetty )

Turun yliopisto

Elintarviketekniikka - teoria

4 op

Paikan päällä
Elintarviketekniikan perusasiat sisältäen mm. puhdistus- ja erotusteknologiat, ekstruusio, entsyymit, fermentaatio. Pääpiirteet elintarvikkeiden koostumuksesta, laatutekijöistä sekä ravitsemuksesta ja miten elintarvikkeiden prosessointi vaikuttaa näihin. YK:n kestävän kehityksen tavoitteista kurssin sisällöt liittyvät mm. ruokaturvaan ja ravitsemukseen (tavoite 2), terveyteen ja hyvinvointiin (tavoite 3), ympäristöystävällisiin teknologioihin (tavoite 9), luonnonvarojen kestävään käyttöön (tavoitteet 12 ja 14) ja ilmastotekoihin (tavoite 13).

Lisätiedot

Opintojakso kuuluu sivuaineopintoihin.
Opinto-oikeus on voimassa opetuksen keston ja opintosuoritusten ajan.
Tutustu opintojen esittelyyn ja ohjeisiin ennen ilmoittautumista: Elintarviketekniikan opinnot avoimessa yliopistossa.(Avautuu uuteen välilehteen)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Hinta ja ilmoittautumisaika

Tarkista tieto korkeakoulun sivuilta

Siirry korkeakoulun sivuille(Avautuu uuteen välilehteen)

Tarkentavat tiedot:

Ajankohta

Koulutusalat

Tekniikan alat

Laajuus

4 op

1 osa

Koodi

AAE198

Järjestäjä

Turun yliopisto

Turun yliopisto

Yhteystiedot

avoin@utu.fi

Kuuluu teemoihin:

Uudet teknologiat

Kestävä kehitys ja kasvu