Kurssi
Julkaistu
(Päivitetty )
Helsingin yliopisto
Ruoka 1.0 verkkokurssi
Alkaen
2 op
Heti oppimaan
Verkossa
Perusopinnot
Voit aloittaa opiskelun milloin vain omassa tahdissasi MOOC-oppimisympäristössä(Avautuu uuteen välilehteen)!
1. Ruokajärjestelmä, 2. Ruoantuotanto, 3. Elintarvikkeet, 4. Ainesosat ja niiden reaktiot, 5. Prosessointi, 6. Ravitsemus, 7., Elintarviketalous ja kulutus ja 8. Elintarvikealan opiskelu ja ammatit.
Valitse sinulle sopiva opiskelutapa:
Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Hinta ja ilmoittautumisaika
Tarkista tieto korkeakoulun sivuilta
Tarkentavat tiedot:
Koulutusalat
Maa- ja metsätalousalat
Laajuus
2 op
2 osaa
Koodi
ETK-011
Esitietovaatimukset
Osaamistavoitteet
Oppimateriaali
Lisätietoa