Kurssi
Julkaistu
(Päivitetty )
Turun yliopisto
Elintarviketekniikka - teoria
4 op
Paikan päällä
Elintarviketekniikan perusasiat sisältäen mm. puhdistus- ja erotusteknologiat, ekstruusio, entsyymit, fermentaatio. Pääpiirteet elintarvikkeiden koostumuksesta, laatutekijöistä sekä ravitsemuksesta ja miten elintarvikkeiden prosessointi vaikuttaa näihin.
YK:n kestävän kehityksen tavoitteista kurssin sisällöt liittyvät mm. ruokaturvaan ja ravitsemukseen (tavoite 2), terveyteen ja hyvinvointiin (tavoite 3), ympäristöystävällisiin teknologioihin (tavoite 9), luonnonvarojen kestävään käyttöön (tavoitteet 12 ja 14) ja ilmastotekoihin (tavoite 13).
Lisätiedot
Opintojakso kuuluu sivuaineopintoihin.
Opinto-oikeus on voimassa opetuksen keston ja opintosuoritusten ajan.
Tutustu opintojen esittelyyn ja ohjeisiin ennen ilmoittautumista: Elintarviketekniikan opinnot avoimessa yliopistossa.(Avautuu uuteen välilehteen)
Opinto-oikeus on voimassa opetuksen keston ja opintosuoritusten ajan.
Tutustu opintojen esittelyyn ja ohjeisiin ennen ilmoittautumista: Elintarviketekniikan opinnot avoimessa yliopistossa.(Avautuu uuteen välilehteen)
Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Hinta ja ilmoittautumisaika
Tarkista tieto korkeakoulun sivuilta
Tarkentavat tiedot:
Ajankohta
Koulutusalat
Tekniikan alat
Laajuus
4 op
1 osa
Koodi
AAE198
Osaamistavoitteet
Oppimateriaali