Kurssi

Julkaistu

(Päivitetty )

Helsingin yliopisto

Ruoka 1.0 verkkokurssi

Alkaen

2 op

Heti oppimaan
Verkossa
Perusopinnot

Voit aloittaa opiskelun milloin vain omassa tahdissasi MOOC-oppimisympäristössä(Avautuu uuteen välilehteen)!


1. Ruokajärjestelmä, 2. Ruoantuotanto, 3. Elintarvikkeet, 4. Ainesosat ja niiden reaktiot, 5. Prosessointi, 6. Ravitsemus, 7., Elintarviketalous ja kulutus ja 8. Elintarvikealan opiskelu ja ammatit.

Valitse sinulle sopiva opiskelutapa:

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Hinta ja ilmoittautumisaika

Tarkista tieto korkeakoulun sivuilta

Siirry korkeakoulun sivuille(Avautuu uuteen välilehteen)

Tarkentavat tiedot:

Koulutusalat

Maa- ja metsätalousalat

Laajuus

2 op

2 osaa

Koodi

ETK-011

Järjestäjä

Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto

Yhteystiedot

avoin-student@helsinki.fi

Kuuluu teemoihin:

Hyvinvointi ja terveys