Course

Published

(Updated )

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Well-being from food 1: Vegan and vegetarian food

From

5 cr

Online
Kasvisruoka eri ikä- ja kohderyhmien ravitsemussuosituksissa. Ravintoaineiden ja proteiinin lähteet kasvisruokavalioissa Monipuolinen ja ympäristötietoinen elintarvikevalikoima kasvisruokavalioissa ( sesonki, lähiruoka ja luomu) Täysipainoisen ja terveyttä ylläpitävän kasvisruokavalion suunnittelu, toteuttaminen ja arviointi. Oppimista syventävä case-tehtävä.

Additional information and registration

Price and registration period

Check on the university's website

Go to the institution's website(Opens in a new tab)

Additional information:

Fields

Services

Scope

5 cr

1 component

Code

AV00ES72

Organiser

South-Eastern Finland University of Applied Sciences

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Belongs to themes:

Sustainable development and growth

Health and well-being

Education and learning