Course

Published

(Updated )

Turun yliopisto

Elintarviketekniikka - teoria

4 cr

Face-to-face
Elintarviketekniikan perusasiat sisältäen mm. puhdistus- ja erotusteknologiat, ekstruusio, entsyymit, fermentaatio. Pääpiirteet elintarvikkeiden koostumuksesta, laatutekijöistä sekä ravitsemuksesta ja miten elintarvikkeiden prosessointi vaikuttaa näihin. YK:n kestävän kehityksen tavoitteista kurssin sisällöt liittyvät mm. ruokaturvaan ja ravitsemukseen (tavoite 2), terveyteen ja hyvinvointiin (tavoite 3), ympäristöystävällisiin teknologioihin (tavoite 9), luonnonvarojen kestävään käyttöön (tavoitteet 12 ja 14) ja ilmastotekoihin (tavoite 13).

Additional information

Opintojakso kuuluu sivuaineopintoihin.
Opinto-oikeus on voimassa opetuksen keston ja opintosuoritusten ajan.
Tutustu opintojen esittelyyn ja ohjeisiin ennen ilmoittautumista: Elintarviketekniikan opinnot avoimessa yliopistossa.(Opens in a new tab)

Additional information and registration

Price and registration period

Check on the university's website

Go to the institution's website(Opens in a new tab)

Additional information:

Dates

Fields

Engineering and technology

Scope

4 cr

1 component

Code

AAE198

Organiser

University of Turku

Turun yliopisto

Contact details

avoin@utu.fi

Belongs to themes:

New technologies

Sustainable development and growth