Course
Published
(Updated )
Turun yliopisto
Elintarviketekniikka - teoria
4 cr
Face-to-face
Elintarviketekniikan perusasiat sisältäen mm. puhdistus- ja erotusteknologiat, ekstruusio, entsyymit, fermentaatio. Pääpiirteet elintarvikkeiden koostumuksesta, laatutekijöistä sekä ravitsemuksesta ja miten elintarvikkeiden prosessointi vaikuttaa näihin.
YK:n kestävän kehityksen tavoitteista kurssin sisällöt liittyvät mm. ruokaturvaan ja ravitsemukseen (tavoite 2), terveyteen ja hyvinvointiin (tavoite 3), ympäristöystävällisiin teknologioihin (tavoite 9), luonnonvarojen kestävään käyttöön (tavoitteet 12 ja 14) ja ilmastotekoihin (tavoite 13).
Additional information
Opintojakso kuuluu sivuaineopintoihin.
Opinto-oikeus on voimassa opetuksen keston ja opintosuoritusten ajan.
Tutustu opintojen esittelyyn ja ohjeisiin ennen ilmoittautumista: Elintarviketekniikan opinnot avoimessa yliopistossa.(Opens in a new tab)
Opinto-oikeus on voimassa opetuksen keston ja opintosuoritusten ajan.
Tutustu opintojen esittelyyn ja ohjeisiin ennen ilmoittautumista: Elintarviketekniikan opinnot avoimessa yliopistossa.(Opens in a new tab)
Additional information and registration
Price and registration period
Check on the university's website
Additional information:
Dates
Fields
Engineering and technology
Scope
4 cr
1 component
Code
AAE198
What you will learn
Learning material