Online teaching

Published

(Updated )

Helsingin yliopisto

Verkko-opetus, Ruoka 1.0 verkkokurssi

Kurssilla tutustut elintarviketieteiden sisältöihin muun muassa ruokajärjestelmän, ruoantuotannon, ravitsemuksen ja kestävyyden näkökulmista.

Online teaching

2 cr

Start learning right away
OnlineParticipation in teaching

Schedule

Check on the university's website

Registration or application for course

Time reserved for studying

Description

OU: Participation in teaching, OU: Food 1.0 MOOC

Working methods

* * *

Verkkokurssi on auki 15.8.2024-31.7.2025.

Voit suorittaa kurssin omassa aikataulussasi 15.8.2024-31.7.2025 välisenä aikana. Kurssi suoritetaan itsenäisesti MOOC -kurssialueella. Linkin kurssialueelle löydät tämän kurssisivun kohdasta Linkit.

Tällä kurssilla et tarvitse Helsingin yliopiston käyttäjätunnusta. Käyttäjätunnusta ei myönnetä MOOC-kurssien osallistujille.

Jos olet Helsingin yliopiston tutkinto-opiskelija, kirjaudu kurssialueelle HY käyttäjätunnuksellasi.

* * *

Additional information and registration

Price and registration period

Check on the university's website

Go to the institution's website(Opens in a new tab)

Additional information:

Dates

Fields

Natural sciences

Languages of instruction

Finnish

Organiser

University of Helsinki

Helsingin yliopisto

Teachers

Marina Heinonen, teacher in charge

Contact details

avoin-student@helsinki.fi

Belongs to themes:

Health and well-being