Published
(Updated )
Helsingin yliopisto
Verkko-opetus, Ruoka 1.0 verkkokurssi
Kurssilla tutustut elintarviketieteiden sisältöihin muun muassa ruokajärjestelmän, ruoantuotannon, ravitsemuksen ja kestävyyden näkökulmista.
Online teaching
2 cr
Schedule
Check on the university's website
Registration or application for course
Time reserved for studying
Description
OU: Participation in teaching, OU: Food 1.0 MOOC
Working methods
* * *
Verkkokurssi on auki 15.8.2024-31.7.2025.
Voit suorittaa kurssin omassa aikataulussasi 15.8.2024-31.7.2025 välisenä aikana. Kurssi suoritetaan itsenäisesti MOOC -kurssialueella. Linkin kurssialueelle löydät tämän kurssisivun kohdasta Linkit.
Tällä kurssilla et tarvitse Helsingin yliopiston käyttäjätunnusta. Käyttäjätunnusta ei myönnetä MOOC-kurssien osallistujille.
Jos olet Helsingin yliopiston tutkinto-opiskelija, kirjaudu kurssialueelle HY käyttäjätunnuksellasi.
* * *
Additional information and registration
Price and registration period
Check on the university's website
Additional information:
Dates
Fields
Natural sciences
Languages of instruction
Finnish
Teachers
Marina Heinonen, teacher in charge
Contact details
avoin-student@helsinki.fi