Published
(Updated )
Helsingin yliopisto
Elintarviketeknologian perusteet, Distance teaching, Distance teaching
Miten elintarvikkeita prosessoidaan ja miten se vaikuttaa niiden säilyvyyteen? Mitkä tekijät vaikuttavat elintarvikkeiden ominaisuuksiin ja aistittavaan laatuu…
Distance teaching
2 cr
Schedule
Registration or application for course
Time reserved for studying
Description
Participation in teaching, Basics in Food Technology
Working methods
* * *
Luennot välitetään reaaliaikaisesti Zoomissa. Luentojen osoitteet ilmoitetaan kurssin verkko-oppimisympäristö Moodlessa. Luennot tallennetaan.
Tentit Moodlessa.
Ensimmäinen tentti on viimeisellä luentokerralla. Muut tenttipäivät: la 29.11.2025 klo 10-12 ja to 15.1.2026 klo 17-19.
* * *
Additional information and registration
Price
30 €
Enrollment
Additional information:
Dates
Fields
Natural sciences
Languages of instruction
Finnish
Teachers
Kirsi Mikkonen, teacher in charge
Kirsi Jouppila, teacher
Mari Sandell, teacher
Pekka Varmanen, teacher
Contact details
avoin-student@helsinki.fi