Distance teaching

Published

(Updated )

Helsingin yliopisto

Elintarviketeknologian perusteet, Distance teaching, Distance teaching

Miten elintarvikkeita prosessoidaan ja miten se vaikuttaa niiden säilyvyyteen? Mitkä tekijät vaikuttavat elintarvikkeiden ominaisuuksiin ja aistittavaan laatuu…

Distance teaching

2 cr

OnlineParticipation in teaching

Schedule

Registration or application for course

Time reserved for studying

Description

Participation in teaching, Basics in Food Technology

Working methods

* * *

Luennot välitetään reaaliaikaisesti Zoomissa. Luentojen osoitteet ilmoitetaan kurssin verkko-oppimisympäristö Moodlessa. Luennot tallennetaan.

Tentit Moodlessa.

Ensimmäinen tentti on viimeisellä luentokerralla. Muut tenttipäivät: la 29.11.2025 klo 10-12 ja to 15.1.2026 klo 17-19.

* * *

Additional information and registration

Price

30 €

Enrollment

Go to the institution's website(Opens in a new tab)

Additional information:

Dates

Fields

Natural sciences

Languages of instruction

Finnish

Organiser

University of Helsinki

Helsingin yliopisto

Teachers

Kirsi Mikkonen, teacher in charge

Kirsi Jouppila, teacher

Mari Sandell, teacher

Pekka Varmanen, teacher

Contact details

avoin-student@helsinki.fi

Belongs to themes:

Sustainable development and growth