Online teaching

Published

(Updated )

Helsingin yliopisto

Online teaching, Food legislation and control

Perehdy elintarvikelainsäädäntöön ja sen keskeisiin periaatteisiin.

Online teaching

3 cr

OnlineParticipation in teaching

Schedule

Registration or application for course

Time reserved for studying

Description

Participation in teaching, Food legislation and control

Working methods

* * *

Kurssi sisältää verkkotallenteita ja muuta verkkomateriaalia sekä erilaisia verkkotehtäviä. Kurssin voi suorittaa vapaassa järjestyksessä ja aikataulussa 18.8.2025 - 31.7.2026.

Kurssia voi suorittaa 18.8.2025-31.7.2026. Kurssille ilmoittautuminen päättyy 18.7.2026.

Kirjaudu 18.8.2025 avautuvaan DigiCampus-verkko-oppimisympäristöön HY käyttäjätunnuksella ja kurssiavaimella. Ota kurssiavain talteen tältä kurssisivulta. Näet kurssiavaimen kirjautumalla tälle kurssisivulle HY käyttäjätunnuksellasi.

* * *

Additional information and registration

Price

45 €

Enrollment

Go to the institution's website(Opens in a new tab)

Additional information:

Dates

Languages of instruction

Finnish

Organiser

University of Helsinki

Helsingin yliopisto

Teachers

Marina Heinonen, teacher in charge

Contact details

avoin-student@helsinki.fi

Belongs to themes:

Sustainable development and growth