Published
(Updated )
Helsingin yliopisto
Online teaching, Food legislation and control
Perehdy elintarvikelainsäädäntöön ja sen keskeisiin periaatteisiin.
Online teaching
3 cr
Schedule
Registration or application for course
Time reserved for studying
Description
Participation in teaching, Food legislation and control
Working methods
* * *
Kurssi sisältää verkkotallenteita ja muuta verkkomateriaalia sekä erilaisia verkkotehtäviä. Kurssin voi suorittaa vapaassa järjestyksessä ja aikataulussa 18.8.2025 - 31.7.2026.
Kurssia voi suorittaa 18.8.2025-31.7.2026. Kurssille ilmoittautuminen päättyy 18.7.2026.
Kirjaudu 18.8.2025 avautuvaan DigiCampus-verkko-oppimisympäristöön HY käyttäjätunnuksella ja kurssiavaimella. Ota kurssiavain talteen tältä kurssisivulta. Näet kurssiavaimen kirjautumalla tälle kurssisivulle HY käyttäjätunnuksellasi.
* * *
Additional information and registration
Price
45 €
Enrollment
Additional information:
Dates
Languages of instruction
Finnish
Teachers
Marina Heinonen, teacher in charge
Contact details
avoin-student@helsinki.fi