Podcast

Published

Hämeen ammattikorkeakoulu

Jakso 2: Luomun merkitys HAMK Mustialan opiskelijaravintolassa

Jaksossa keskustellaan luomun ja lähiruoan merkityksestä ja roolista Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan opiskelijaravintolassa.

Podcast

1.1.2025

Start learning right away
Online

Ruuantuotannon äärellä -podcastsarjan 2. jaksossa lehtori Jukka Korhonen haastattelee ruokapalveluvastaava Sari Mattilaa luomun ja lähiruuan merkityksestä ja roolista Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan opiskelijaravintolassa. Podcastissa pohditaan raaka-aineiden saatavuutta, hintaa ja opiskelijoiden odotuksia. Haastattelussa esitetään toiveita lähialueen raaka-ainetuotannon kehittämiseksi. Jakso on tuotettu osana Tulevaisuuden maanviljelijät -hanketta.

listen(Opens in a new tab)

Further details

Language

Finnish

Fields

Agriculture and forestry

Duration

7 min

Author(s)

Jukka Korhonen

Jukka Korhonen

More information

Jakson suomenkielinen tekstivastine: https://www.hamk.fi/tietoa-meista/ajankohtaista/hamkin-podcastit/ruuantuotannon-aarella/