Sisältö
Julkaistu
(Päivitetty )
Helsingin yliopisto
Valmisruoat, lisäaineet, sokeri – mitä ruoasta ja ravitsemuksesta pitäisi tietää? (Tiedekulma podcast)
Ruokaan ja syömiseen liittyy monenlaisia myyttejä ja väärinkäsityksiä. Hiljattain julkaistut uudet ravitsemussuositukset herättivät paljon keskustelua ja jopa raivoa. Millaista on tutkimustieto suositusten takana? Mitä asiantuntijat sanovat valmisruoista, lisäaineista, sokerista ja erilaisista dieeteistä? Mitä tiedetään geenien ja ravitsemuksen yhteydestä?
Podcast
Alkaen
1 osa
Heti oppimaan
Verkossa
MTV Uutisten terveystoimittaja Nelli Hyttisen johdolla tutkittua tietoa ruoasta tarjoilevat professorit Mikael Fogelholm ja Marina Heinonen sekä yliopistonlehtori ja dosentti Tiina Jääskeläinen Helsingin yliopistosta.
Podcast on nauhoitettu Tiedekulmassa Helsingin yliopiston ja MTV Uutisten järjestämässä Hyvä paha ruoka -tapahtumassa 24.4.2025.
Katso keskustelu videona: youtu.be/izvwlQe4TvM
Voit halutessasi jatkaa ravitsemustieteen opintoja Helsingin yliopiston avoimen yliopiston ravitsemustieteen kursseilla. Tutustu ravitsemustieteen opintoihin(Avautuu uuteen välilehteen)
Sisältää
Tarkentavat tiedot
Kieli
Suomi