Kurssi

Julkaistu

(Päivitetty )

Helsingin yliopisto

Elintarviketeknologian perusteet

2 op

Verkossa
Perusopinnot

Elintarvikkeiden säilyvyyteen vaikuttavat tekijät. Tärkeimmät elintarvikeprosessit ja yksikköoperaatiot sekä niiden vaikutus elintarvikkeiden laatuun ja säilyvyyteen. 

Lisätiedot

Elintarviketeknologian perusteet, 1. periodi

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Hinta ja ilmoittautumisaika

Tarkista tieto korkeakoulun sivuilta

Siirry korkeakoulun sivuille(Avautuu uuteen välilehteen)

Tarkentavat tiedot:

Ajankohta

Koulutusalat

Maa- ja metsätalousalat

Laajuus

2 op

3 osaa

Koodi

ETK-111

Järjestäjä

Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto

Yhteystiedot

avoin-student@helsinki.fi

Kuuluu teemoihin:

Kestävä kehitys ja kasvu