Julkaistu
Hämeen ammattikorkeakoulu
Jakso 6: Agrologi (AMK) opiskelija Markus Suutarin ajatuksia luomusta ja luomuopetuksesta
Ruuantuotannon äärellä -podcastsarjan 6. jaksossa keskustellaan luomusta ja luomuopetuksesta yhdessä agrologiopiskelijan kanssa.
Podcast
5.1.2025
Luomutuotanto on osa vastuullista ja kestävää tuotantantoa. Luomu eroaa muista tuotantotavoista siten, se on sertifioitu järjestelmä, jossa tuotannolle on tiukat tuotantoehdot. Tuotannossa ei käytetä kemiallisia lannoitteita eikä torjunta-aineita ja eläintenten hyvinvointi on tuotannon tärkeä lähtökohta. Jaksossa kehittämispäällikkö Outi Vahtila Hämeen ammattikorkeakoulusta haastattelee luomusta ja luomuopetuksesta maaseutuelinkienojen koulutuksen opiskelijaa Markus Suutaria. Jakso on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön rahoittamassa LUKOKE-hankkeessa.
Tarkentavat tiedot
Kieli
Suomi
Koulutusalat
Maa- ja metsätalousalat
Kesto
16 min
Tekijä(t)
Outi Vahtila
Outi Vahtila
Lisätietoa
Jakson suomenkielinen tekstivastine: https://www.hamk.fi/tietoa-meista/ajankohtaista/hamkin-podcastit/ruuantuotannon-aarella/