Kurssi

Julkaistu

(Päivitetty )

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Terveyden edistäminen ja ravitsemus

Alkaen

5 op

Verkossa
Terveyden edistäminen Mitkä ovat hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lähtökohdat? Mitä tarkoittavat promootio ja prevention eri tasot terveyden edistämisessä? Mitkä ovat terveyttä suojaavat ja vahvistavat tekijät? Miten hyödynnät sosiaali- ja terveydenhuollon ja kolmannen sektorin osaamista asiakkaan terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä? Mitkä ovat ajankohtaisia globaaleja haasteita ja uhkia terveyden edistämisessä? Miten hyödynnät eri indikaattoripankkien tuottamaa tietoa terveyden edistämisessä? Miten terveyden edistämisessä voidaan hyödyntää hyvinvointianalytiikkaa, terveysteknologiaa ja tekoälyä? Mikä merkitys on väestöryhmien välisillä terveyseroilla ja miten huomioit ne hoitotyössä? Miten huomioit eettisyyden terveyden edistämisessä? Ravitsemus Mitkä ovat kansalliset, eri ikäryhmille kohdistetut ravitsemussuositukset? Miten sovellat ravitsemussuositusten sisältöjä asiakkaan arjen ruokavalinnoissa ja ruokailutilanteissa? Miten huomioit kestävää kehitystä ja eettisyyttä asiakkaan arjen ruokavalinnoissa ja ruokailutilanteissa? Miten toteutat ravitsemushoidon ja ennaltaehkäisevää ravitsemusneuvontaa Käypä hoito -suositusten mukaisesti?

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Hinta ja ilmoittautumisaika

Tarkista tieto korkeakoulun sivuilta

Siirry korkeakoulun sivuille(Avautuu uuteen välilehteen)

Tarkentavat tiedot:

Koulutusalat

Terveys- ja hyvinvointialat

Laajuus

5 op

1 osa

Koodi

AV00EQ19

Järjestäjä

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Kuuluu teemoihin:

Hyvinvointi ja terveys