Kurssi

Julkaistu

(Päivitetty )

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Ruokakulttuuri

Alkaen

5 op

Opintojakson sisältöjä ovat: Ruokakulttuurin kansainvälinen kehitys, Suomalainen ruokakulttuuri, Ruokakäyttäytyminen ja ruoan valintaan vaikuttavat tekijät, Ruokatrendit muuttuvassa yhteiskunnassa, Vieraanvaraisuuden ja palveluosaamisen perusteet.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Hinta ja ilmoittautumisaika

Tarkista tieto korkeakoulun sivuilta

Siirry korkeakoulun sivuille(Avautuu uuteen välilehteen)

Tarkentavat tiedot:

Koulutusalat

Palvelualat

Laajuus

5 op

1 osa

Koodi

HOS002RR1A

Järjestäjä

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Yhteystiedot

avoinamk@haaga-helia.fi

+358294470108