Sisältö

Julkaistu

(Päivitetty )

Helsingin yliopisto

Valmisruoat, lisäaineet, sokeri – mitä ruoasta ja ravitsemuksesta pitäisi tietää? (Tiedekulma podcast)

Ruokaan ja syömiseen liittyy monenlaisia myyttejä ja väärinkäsityksiä. Hiljattain julkaistut uudet ravitsemussuositukset herättivät paljon keskustelua ja jopa raivoa. Millaista on tutkimustieto suositusten takana? Mitä asiantuntijat sanovat valmisruoista, lisäaineista, sokerista ja erilaisista dieeteistä? Mitä tiedetään geenien ja ravitsemuksen yhteydestä?

Podcast

Alkaen

1 osa

Heti oppimaan
Verkossa
MTV Uutisten terveystoimittaja Nelli Hyttisen johdolla tutkittua tietoa ruoasta tarjoilevat professorit Mikael Fogelholm ja Marina Heinonen sekä yliopistonlehtori ja dosentti Tiina Jääskeläinen Helsingin yliopistosta. Podcast on nauhoitettu Tiedekulmassa Helsingin yliopiston ja MTV Uutisten järjestämässä Hyvä paha ruoka -tapahtumassa 24.4.2025. Katso keskustelu videona: youtu.be/izvwlQe4TvM Voit halutessasi jatkaa ravitsemustieteen opintoja Helsingin yliopiston avoimen yliopiston ravitsemustieteen kursseilla. Tutustu ravitsemustieteen opintoihin(Avautuu uuteen välilehteen)

Sisältää

  • Valmisruoat, lisäaineet, sokeri – mitä ruoasta ja ravitsemuksesta pitäisi tietää? (Tiedekulma podcast)

    PodcastAlkaen

    Verkossa
    Heti oppimaan
    Avaa

Tarkentavat tiedot

Kieli

Suomi

Järjestäjä

Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto