Kurssi
Julkaistu
(Päivitetty )
Helsingin yliopisto
Elintarvikelainsäädäntö ja -valvonta
3 op
Verkossa
Perusopinnot
Suomen (Euroopan) elintarvikelainsäädäntö ja sen keskeiset periaatteet, elintarvikevalvonnan eri vastuualueet, kemiallinen ja mikrobiologinen elintarviketurvallisuus sekä elintarviketuotantoon liittyvät säädökset laadusta, vastuullisuudesta ja etiikasta.
Lisätiedot
Elintarvikelainsäädäntö ja -valvonta, 1-5. periodi
Kuinka suoritat
Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Hinta ja ilmoittautumisaika
Tarkista tieto korkeakoulun sivuilta
Tarkentavat tiedot:
Ajankohta
Koulutusalat
Maa- ja metsätalousalat
Laajuus
3 op
1 osa
Koodi
ETK-131
Esitietovaatimukset
Osaamistavoitteet
Oppimateriaali
Lisätietoa