Kurssi

Julkaistu

(Päivitetty )

Helsingin yliopisto

Elintarvikelainsäädäntö ja -valvonta

3 op

Verkossa
Perusopinnot

Suomen (Euroopan) elintarvikelainsäädäntö ja sen keskeiset periaatteet, elintarvikevalvonnan eri vastuualueet, kemiallinen ja mikrobiologinen elintarviketurvallisuus sekä elintarviketuotantoon liittyvät säädökset laadusta, vastuullisuudesta ja etiikasta.

Lisätiedot

Elintarvikelainsäädäntö ja -valvonta, 1-5. periodi

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Hinta ja ilmoittautumisaika

Tarkista tieto korkeakoulun sivuilta

Siirry korkeakoulun sivuille(Avautuu uuteen välilehteen)

Tarkentavat tiedot:

Ajankohta

Koulutusalat

Maa- ja metsätalousalat

Laajuus

3 op

1 osa

Koodi

ETK-131

Järjestäjä

Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto

Yhteystiedot

avoin-student@helsinki.fi

Kuuluu teemoihin:

Kestävä kehitys ja kasvu