Verkko-opetus

Julkaistu

(Päivitetty )

Helsingin yliopisto

Verkko-opetus, Ruoka 1.0 verkkokurssi

Kurssilla tutustut elintarviketieteiden sisältöihin muun muassa ruokajärjestelmän, ruoantuotannon, ravitsemuksen ja kestävyyden näkökulmista.

Verkko-opetus

2 op

Heti oppimaan
VerkossaOsallistuminen opetukseen

Aikataulu

Tarkista tieto korkeakoulun sivuilta

Ilmoittautuminen tai haku kurssille

Opiskeluun varattu aika

Kuvaus

AY: Osallistuminen opetukseen, AY: Ruoka 1.0 verkkokurssi

Työskentelytavat

* * *

Verkkokurssi on auki 15.8.2024-31.7.2025.

Voit suorittaa kurssin omassa aikataulussasi 15.8.2024-31.7.2025 välisenä aikana. Kurssi suoritetaan itsenäisesti MOOC -kurssialueella. Linkin kurssialueelle löydät tämän kurssisivun kohdasta Linkit.

Tällä kurssilla et tarvitse Helsingin yliopiston käyttäjätunnusta. Käyttäjätunnusta ei myönnetä MOOC-kurssien osallistujille.

Jos olet Helsingin yliopiston tutkinto-opiskelija, kirjaudu kurssialueelle HY käyttäjätunnuksellasi.

* * *

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Hinta ja ilmoittautumisaika

Tarkista tieto korkeakoulun sivuilta

Siirry korkeakoulun sivuille(Avautuu uuteen välilehteen)

Tarkentavat tiedot:

Ajankohta

Koulutusalat

Luonnontieteet

Opetuskielet

Suomi

Järjestäjä

Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto

Opettajat

Marina Heinonen, vastuuopettaja

Yhteystiedot

avoin-student@helsinki.fi

Kuuluu teemoihin:

Hyvinvointi ja terveys