Julkaistu
(Päivitetty )
Helsingin yliopisto
Verkko-opetus, Ruoka 1.0 verkkokurssi
Kurssilla tutustut elintarviketieteiden sisältöihin muun muassa ruokajärjestelmän, ruoantuotannon, ravitsemuksen ja kestävyyden näkökulmista.
Verkko-opetus
2 op
Aikataulu
Tarkista tieto korkeakoulun sivuilta
Ilmoittautuminen tai haku kurssille
Opiskeluun varattu aika
Kuvaus
AY: Osallistuminen opetukseen, AY: Ruoka 1.0 verkkokurssi
Työskentelytavat
* * *
Verkkokurssi on auki 15.8.2024-31.7.2025.
Voit suorittaa kurssin omassa aikataulussasi 15.8.2024-31.7.2025 välisenä aikana. Kurssi suoritetaan itsenäisesti MOOC -kurssialueella. Linkin kurssialueelle löydät tämän kurssisivun kohdasta Linkit.
Tällä kurssilla et tarvitse Helsingin yliopiston käyttäjätunnusta. Käyttäjätunnusta ei myönnetä MOOC-kurssien osallistujille.
Jos olet Helsingin yliopiston tutkinto-opiskelija, kirjaudu kurssialueelle HY käyttäjätunnuksellasi.
* * *
Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Hinta ja ilmoittautumisaika
Tarkista tieto korkeakoulun sivuilta
Tarkentavat tiedot:
Ajankohta
Koulutusalat
Luonnontieteet
Opetuskielet
Suomi
Opettajat
Marina Heinonen, vastuuopettaja
Yhteystiedot
avoin-student@helsinki.fi