Julkaistu
(Päivitetty )
Helsingin yliopisto
Elintarviketeknologian perusteet, Etäopetus, Etäopetus
Miten elintarvikkeita prosessoidaan ja miten se vaikuttaa niiden säilyvyyteen? Mitkä tekijät vaikuttavat elintarvikkeiden ominaisuuksiin ja aistittavaan laatuu…
Etäopetus
2 op
Aikataulu
Ilmoittautuminen tai haku kurssille
Opiskeluun varattu aika
Kuvaus
Osallistuminen opetukseen, Elintarviketeknologian perusteet
Työskentelytavat
* * *
Luennot välitetään reaaliaikaisesti Zoomissa. Luentojen osoitteet ilmoitetaan kurssin verkko-oppimisympäristö Moodlessa. Luennot tallennetaan.
Tentit Moodlessa.
Ensimmäinen tentti on viimeisellä luentokerralla. Muut tenttipäivät: la 29.11.2025 klo 10-12 ja to 15.1.2026 klo 17-19.
* * *
Lisätiedot ja ilmoittautuminen
Hinta
30 €
Ilmoittautuminen
Tarkentavat tiedot:
Ajankohta
Koulutusalat
Luonnontieteet
Opetuskielet
Suomi
Opettajat
Kirsi Mikkonen, vastuuopettaja
Kirsi Jouppila, opettaja
Mari Sandell, opettaja
Pekka Varmanen, opettaja
Yhteystiedot
avoin-student@helsinki.fi