Etäopetus

Julkaistu

(Päivitetty )

Helsingin yliopisto

Elintarviketeknologian perusteet, Etäopetus, Etäopetus

Miten elintarvikkeita prosessoidaan ja miten se vaikuttaa niiden säilyvyyteen? Mitkä tekijät vaikuttavat elintarvikkeiden ominaisuuksiin ja aistittavaan laatuu…

Etäopetus

2 op

VerkossaOsallistuminen opetukseen

Aikataulu

Ilmoittautuminen tai haku kurssille

Opiskeluun varattu aika

Kuvaus

Osallistuminen opetukseen, Elintarviketeknologian perusteet

Työskentelytavat

* * *

Luennot välitetään reaaliaikaisesti Zoomissa. Luentojen osoitteet ilmoitetaan kurssin verkko-oppimisympäristö Moodlessa. Luennot tallennetaan.

Tentit Moodlessa.

Ensimmäinen tentti on viimeisellä luentokerralla. Muut tenttipäivät: la 29.11.2025 klo 10-12 ja to 15.1.2026 klo 17-19.

* * *

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Hinta

30 €

Ilmoittautuminen

Siirry korkeakoulun sivuille(Avautuu uuteen välilehteen)

Tarkentavat tiedot:

Ajankohta

Koulutusalat

Luonnontieteet

Opetuskielet

Suomi

Järjestäjä

Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto

Opettajat

Kirsi Mikkonen, vastuuopettaja

Kirsi Jouppila, opettaja

Mari Sandell, opettaja

Pekka Varmanen, opettaja

Yhteystiedot

avoin-student@helsinki.fi

Kuuluu teemoihin:

Kestävä kehitys ja kasvu