Julkaistu
Hämeen ammattikorkeakoulu
Jakso 2: Luomun merkitys HAMK Mustialan opiskelijaravintolassa
Jaksossa keskustellaan luomun ja lähiruoan merkityksestä ja roolista Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan opiskelijaravintolassa.
Podcast
1.1.2025
Ruuantuotannon äärellä -podcastsarjan 2. jaksossa lehtori Jukka Korhonen haastattelee ruokapalveluvastaava Sari Mattilaa luomun ja lähiruuan merkityksestä ja roolista Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan opiskelijaravintolassa. Podcastissa pohditaan raaka-aineiden saatavuutta, hintaa ja opiskelijoiden odotuksia. Haastattelussa esitetään toiveita lähialueen raaka-ainetuotannon kehittämiseksi. Jakso on tuotettu osana Tulevaisuuden maanviljelijät -hanketta.
Tarkentavat tiedot
Kieli
Suomi
Koulutusalat
Maa- ja metsätalousalat
Kesto
7 min
Tekijä(t)
Jukka Korhonen
Jukka Korhonen
Lisätietoa
Jakson suomenkielinen tekstivastine: https://www.hamk.fi/tietoa-meista/ajankohtaista/hamkin-podcastit/ruuantuotannon-aarella/