Podcast

Julkaistu

Hämeen ammattikorkeakoulu

Jakso 2: Luomun merkitys HAMK Mustialan opiskelijaravintolassa

Jaksossa keskustellaan luomun ja lähiruoan merkityksestä ja roolista Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan opiskelijaravintolassa.

Podcast

1.1.2025

Heti oppimaan
Verkossa

Ruuantuotannon äärellä -podcastsarjan 2. jaksossa lehtori Jukka Korhonen haastattelee ruokapalveluvastaava Sari Mattilaa luomun ja lähiruuan merkityksestä ja roolista Hämeen ammattikorkeakoulun Mustialan opiskelijaravintolassa. Podcastissa pohditaan raaka-aineiden saatavuutta, hintaa ja opiskelijoiden odotuksia. Haastattelussa esitetään toiveita lähialueen raaka-ainetuotannon kehittämiseksi. Jakso on tuotettu osana Tulevaisuuden maanviljelijät -hanketta.

Kuuntele(Avautuu uuteen välilehteen)

Tarkentavat tiedot

Kieli

Suomi

Koulutusalat

Maa- ja metsätalousalat

Kesto

7 min

Tekijä(t)

Jukka Korhonen

Jukka Korhonen

Lisätietoa

Jakson suomenkielinen tekstivastine: https://www.hamk.fi/tietoa-meista/ajankohtaista/hamkin-podcastit/ruuantuotannon-aarella/