Published
Hämeen ammattikorkeakoulu
Jakso 6: Agrologi (AMK) opiskelija Markus Suutarin ajatuksia luomusta ja luomuopetuksesta
Ruuantuotannon äärellä -podcastsarjan 6. jaksossa keskustellaan luomusta ja luomuopetuksesta yhdessä agrologiopiskelijan kanssa.
Podcast
5.1.2025
Luomutuotanto on osa vastuullista ja kestävää tuotantantoa. Luomu eroaa muista tuotantotavoista siten, se on sertifioitu järjestelmä, jossa tuotannolle on tiukat tuotantoehdot. Tuotannossa ei käytetä kemiallisia lannoitteita eikä torjunta-aineita ja eläintenten hyvinvointi on tuotannon tärkeä lähtökohta. Jaksossa kehittämispäällikkö Outi Vahtila Hämeen ammattikorkeakoulusta haastattelee luomusta ja luomuopetuksesta maaseutuelinkienojen koulutuksen opiskelijaa Markus Suutaria. Jakso on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön rahoittamassa LUKOKE-hankkeessa.
Further details
Language
Finnish
Fields
Agriculture and forestry
Duration
16 min
Author(s)
Outi Vahtila
Outi Vahtila
More information
Jakson suomenkielinen tekstivastine: https://www.hamk.fi/tietoa-meista/ajankohtaista/hamkin-podcastit/ruuantuotannon-aarella/