Kurssi

Julkaistu

(Päivitetty )

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Viinikoulu

Alkaen

3 op

Verkossa
Miten valko-, puna-, rosé ja kuohuviini valmistetaan? Miten viinin valmistusprosessi vaikuttaa viinin makuun ja laatuun? Millaisia ovat viinin laatuluokitukset? Millaisia ovat viinin valmistuksen ympäristövaikutukset? Miten viiniä maistellaan ja arvioidaan? Miten ruokaa ja viiniä yhdistetään?

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Hinta ja ilmoittautumisaika

Tarkista tieto korkeakoulun sivuilta

Siirry korkeakoulun sivuille(Avautuu uuteen välilehteen)

Tarkentavat tiedot:

Koulutusalat

Palvelualat

Laajuus

3 op

1 osa

Koodi

AV00ET50

Järjestäjä

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu